17 september 2018

Bezoek het oude PostNL-gebouw tijdens Demolition Day

Bezoek het oude PostNL-gebouw tijdens Demolition Day

Tijdens Demolition Day op zaterdag 22 september stelt sloopaannemer Dusseldorp delen van het werkterrein bij het PostNL-gebouw open voor publiek. U kunt dan een kijkje nemen op het terrein en van dichtbij zien hoe de het gebouw stukje bij beetje gesloopt wordt. 

Op verschillende plekken in het land bieden sloopaannemers een kijkje achter de schermen op sloopterreinen. Het sloopterrein aan de Achterweg 1 is een van de dertien locaties die het publiek kan bezoeken. Bent u benieuwd en wilt u de voortgang van de sloop van dichtbij bekijken? Dan kunt u zich aanmelden via deze link: https://www.demolitionday.nl/ontdek-de-verschillende-locaties/#30-dusseldorp-infra-sloop-en-milieutechniek-b-v-  

Sloop PostNL-gebouw

Op de plek van het PostNL-gebouw komt straks een busonderdoorgang. Via deze busonderdoorgang kunnen bussen rijden naar het nieuwe busstation aan de achterzijde van het station. Bovenop de busonderdoorgang komt een soort deksel met een groen parkje. Naast het PostNL-gebouw worden er nog meer gebouwen aan de zuidzijde van het station gesloopt.