Contact met de gemeente Groningen

Contact met de gemeente Groningen

Heeft u vragen over de sloopwerkzaamheden aan de zuidzijde van het station, wilt u een melding maken of een klacht indienen? Dan kunt u het beste terecht bij de gemeente Groningen.

Vragen over de sloopwerkzaamheden

Bij vragen over de werkzaamheden, of bij overlast, kunt u te allen tijde, dus ook ’s avonds en in het weekend, contact opnemen met de aannemer. Deze is te bereiken via; 06-20746999. Overige vragen aan de aannemer kunt u stellen via telefoonnummer 0544-488488.

U kunt tijdens kantooruren ook contact opnemen met het Klant Contact Centrum van de gemeente Groningen, te bereiken via het nummer 14050. Daarnaast kunt u contact opnemen met dhr. Remco Andringa, directievoerder sloop. Zijn telefoonnummer is 050-367 8351 of per email, remco.andringa@groningen.nl

Melding maken, vraag stellen of klacht indienen

Als er iets in uw buurt is gebeurd waarvan u een melding wilt maken bij de gemeente Groningen, dan vindt u daarover meer informatie op de website van de gemeente Groningen. U kunt bij de gemeente terecht om bijvoorbeeld melding te maken van schade of overlast in uw buurt. 

Let op! U verlaat deze website en u wordt gestuurd naar de website van de gemeente Groningen.

Naar het contactformulier van de gemeente Groningen